Psykedelisk svamp

Det finns olika typer av svampar som är lättillgängliga, men ett antal av dem är giftiga. Och bör inte konsumeras, så du borde vara medveten om de olika typerna innan du äter den på normal basis. I tidigare tider odlade människor svampar för textilmarknaden.

Svampar kan delas upp i två huvudklasser

Basidiomycotina och Ascomycotina. De används också för färgning av ull och andra naturliga fibrer. Det är hälsosamma och välsmakande ingredienser som finns lätt i alla delar av världen.

Psilocybe cubensis-svampen är för närvarande en av de mest populära och vanligt tillgängliga rena psykedelikerna. Som en psykedelisk svamp och används psilocybe cubensis oftast runt om i världen.

Cubensis

Är de absolut vanligaste psilocybe-svamparna på jorden. Amazonian cubensis är bara en av de mest populära av alla stammar. P. cubensis är den perfekta svampstammen att undersöka och odla.

Det allra första steget att odla svamp är att hitta svampsporer som du kan komma över online. Du kan enkelt odla svamp i ditt hus när du tar enkelt underhåll av odlingen. Du kan odla svamp i ditt hus med hjälp av sporer och svampkit där ute på marknaden. Om du tänker att försöka odla magiska svampar på inomhusplatser kan du kan köpa Psilocybe Cubensis sporer via internet.

Det finns odlingssatser

Som innehåller en spor-spruta och låda som är tillverkade i ett sterilt material. Så att du aldrig behöver vara orolig för att odla förorenade svampar. Färska svampar kan förvaras i kylen i ungefär ett par veckor. Förorenade svampar kommer att ha många bakterier och de är ofta giftiga, vilket kan leda till allvarlig hälsoeffekt. Du bör inte glömma att kvaliteten på sporerna avgör standarden på svamparna du kommer att få.

Ett antal länder har infört en viss begränsning. Människor i olika delar av världen hänvisas till svampkulturer. Så att din upplevelse kan vara mycket annorlunda än vad du kan läsa här eller höra från olika individer. Det är sant, om du vill hitta mycket av upplevelsen, men du behöver inte gå för långt. Kom ihåg att varje svamp behöver en annan miljö att odla på. Så om du planerar att odla på egen hand måste du läsa bruksanvisningen ordentligt.

Du kan också experimentera

Med nya platser om du inte är medveten om miljöfaktorerna för svamputvecklingen. Så det är en bra idé att göra en kort undersökning. För att vara säker på organisationens trovärdighet och standarden på odlings satserna. Ny forskning innebär att svamparna kan användas för att hantera ångest hos cancerpatienter.