Hur jag upptäckte Ecigg och e-cigaretter

En liten rolig historia om hur jag kom i kontakt med ecigg.

Jag och en polare var ute på stan en kväll för att göra den rätt osäker som vi brukar säga.

Då hade jag aldrig hört talas om elcigg innan, så detta är en helt ny värld för mig. Iallafall, så var vi inne och dansade och drack öl och hade det allmänt skoj. När vi till sist bestämde oss för att dra ut och ta en cigg.

ecigg rökare

Väl ute på baksidan av nattklubben tände vi våra cigg. När ett tjock moln drog förbi oss, det luktade melon så det kunde ju inte vara eld rök.

Vi tittade upp samtidigt och framför oss står en sjukt vacker tjej , med en ecigg i handen.

Full och nyfiken går jag fram till tjejen. Och frågade vad sjutton det var hon höll på med, hur kan du inte hosta av all den där röken.

Tjejen, som hette Ellen, berättade att det var en Ecigg. Ett bättre alternativ till att röka, hon berättade att det är hälsosamt och smakar gudomligt gott.

Hon räckte fram sin Ecigg

och sa åt mig att prova, hon visade vart knappen satt. Som man tryckte på för att denna Ecigg skulle funka.

Sagt och gjort så gjorde jag som hon sa till mig. Och in i min mun kom ett moln av vattenmelon infarandes. Jag drog ner det djupt i lungorna och i samma sekund vek jag mig på mitten. Och började hosta som en galning.

Tjejen började skratta och sa att det där ett vanligt fenomen. Som e cigg gör emot rökare som inte provat elcigg innan.

Hon sa åt mig att prova en gång till men att ta det mer försiktigt denna gången.

Det enda jag kunde tänka var att en Ecigg precis gjort. Så har jag skämt ut mig inför en grymt vacker tjej.

elcigg rökning

Andra gången gillt, den här gången gick det bra och jag insåg njutningen av en Ecigg jämförelsevist med en cigarett.

Efter en stunds tjötande och puffande på elciggen så bestämde vi träff dagen efter. För att ta oss till den lokala ecigg butiken. För nu var det dags för mig att sluta röka och börja med elcigg istället.

Nu tre år senare, är jag och Ellen förlovade och har en dotter som heter Anna. Jag jobbar nu i en ecigg butik och jag känner mig mer fräsch och mer hälsosam än någonsin tidigare. Allt tack vare en Ecigg. Jag är så tacksam över den kvällen.